Hoppa till innehåll

OM MIG

MITT FOKUS: MENTAL TRÄNING GENOM MÅLSÄTTNINGAR OCH GENOMFÖRANDE

GENOM MINA ERFARENHETER SOM BRANDMAN PÅ HELTID OCH AV ATT LEVA UTANFÖR MIN COMFORT ZONE KAN JAG HJÄLPA DIG ATT UTVECKLAS OCH MÅ BRA

Vem är Maria?

Jag kan sammanfatta mig själv som en driven kvinna som lever utanför min comfort zone så ofta jag kan. 
Min resa började i tidig ålder med en stark dröm att bli brandman på heltid i ett Sverige där det bara fanns ett fåtal starka kvinnor som gått vägen före. Många tvivlade på att det var möjligt men min dröm var så stark att jag övervann otroligt många hinder för att nå mina mål, att utbilda mig, förtjäna en anställning och verka som brandman.

Nu när jag ser tillbaka på min långa karriär både som brandman och som brandförman kan jag se tillbaka på många situationer som har definierat mig i grunden. Att stå upp för mina drömmar, värderingar och att följa mitt hjärta. Att få ha varit en av de tjugo första kvinnorna på heltid inom yrket till att det nu finns hundratals som delvis får en lättare väg tack vare de förutsättningar vi andra skapat. Detta har i grunden varit en fantastisk lärotid för mig med dagliga utmaningar och mental träning.

Beslutsam och målfokuserad
nära naturen

Målsättningar & genomförande

Målsättningar och genomförande är min starka sida. Att våga satsa på höga mål som andra kan tycka är omöjliga. Både genom idrott och mitt yrke. Jag har representerat Sverige i två olika landslag i två olika vattensporter. Fensim och undervattensrugby. Man kan nog säga att eld och vatten är mina element.
Jag har testet mina vingar och samlat erfarenheter och nätverk i olika städer och slutligen landat tillbaka till den by mitt i Dalarna där jag själv växte upp. Jag vill ge min son och min dotter en uppväxt nära familj och naturen.

Jag har en livssyn att inte ta någonting för givet och verkar hela tiden för att komma närmare mig själv och vad jag vill i livet. Jag och min man dejtar fortfarande trots att vi varit ett par sedan 2011. Det gör vi för att hålla en stark kärlek vid liv trots förändringar som sker i livet.

Fokus på balans i livet, hälsan och ekonomin

Jag har gått igenom utmattning och vägen tillbaka har varit och är en ständig balans. Att hitta min egen energibalans är en ständig process och jag vill även hjälpa andra att finna kroppslig och själslig balans och ett liv utan ekonomisk stress. Mitt liv har tidigare varit kantat av dålig självkänsla och jag har tagit hjälp utifrån och inifrån mig själv för att finna min inre kärna. Jag har mina verktyg som jag gärna visar dig. Mina dåliga stunder i livet ser jag idag enbart som en erfarenhet.

I min familj uppskattar vi alla naturen och enkelhet. Vi har gemensamma mål om en enklare vardag som vi hela tiden verkar mot.

Jag är övertygad om att om man är öppen och vågar tro på att allt är möjligt så kommer vi även att kunna mottaga det man önskar sig. ”If you belive it, you will recive it”.

Mina värderingar i livet är att allt är möjligt, att vara en vänlig hjälpsam människa mot alla som förtjänar det och att vara sann mot mig själv.
Oavsett om människor i min närhet har tvivlat eller försökt att hålla mig tillbaka går jag en väg som många inte väljer för att få någonting som många inte får uppleva.

Jag har en vision om att kunna hjälpa otroligt många människor till hälsa, ekonomi, personlig utveckling och att leva sina liv fullt ut.