Hoppa till innehåll

FÖREBYGGANDE HÄLSA

GRUNDEN TILL ATT VARA FRISK OCH MÅ BRA ÄR ATT ARBETA FÖREBYGGANDE MED SIN HÄLSA

VILL DU STARTA DIN HÄLSORESA IDAG?

förebyggande hälsa och balans
förebyggande hälsa

Hälsoentreprenör

Jag har jobbat med förebyggande hälsa, som hälsoinspiratör och entreprenör sedan 2016. Detta gör jag i samarbete med ett Svenskt bolag som erbjuder rena naturliga produkter med den senaste forskningen. Jag har hjälpt många människor att hitta pusselbitar som saknas för att de ska optimera sin hälsa. Att få se resultaten från mina kunder som får mer energi och tydligt bättre förutsättningar med sin hälsa är en stor drivkraft för mig. Extra stort vikt ligger i att påvisa personliga resultat via blodprov.

Att må bättre börjar med att hitta bra balans – specifikt i dina celler, din mage och ditt immunsystem. Jag visar dig tre steg som försiktigt balanserar, återställer och stärker kroppen och därmed förbättrar dina möjligheter till ett hälsosammare och lyckligare liv.

Jag arbetar med ett så kallat balanstest som verktyg för att kunna se utgångsläget hos mina kunder samt få möjlighet att se förbättringen över tid. Här kan du se hur min egen balans har förbättrats avsevärt och nu ligger på en normal och bra nivå.

Balanstest

Boka en kostnadsfri konsultation du betalarar enbart för de produkter som passar dina hälsomål om du så väljer att investera i din hälsa via mig. På köpet får du ett personligt stöd genom din hälsoresa via mig och företaget.

BAKGRUND

Livsmedel
I dagens moderna samhälle äter vi annorlunda än vi gjorde i början på 1900-talet när t.ex. snabbmat inte fanns på menyn. Men även om du lagar din egen mat, är det tyvärr så att ingredienserna inte längre håller samma kvalitet som tidigare. Kött tenderar att komma från djur som utfordras med kraftfoder i ladugårdar istället för att beta gräs på öppna fält och fisk som lax odlas i slutna bassänger och matas med fiskmjöl istället för att äta alger i havsdjupet. Detta har stor påverkan på livsmedlens näringsvärden och därmed även näringsvärdena i våra celler, vävnader och kroppar.
TA ETT SJÄLVTEST

Jag jobbar med ett enkelt självtest (sk blodfläcktest) för att analysera balansen mellan omega 3 och omega 6 fettsyrorna i blodet. Detta återspeglar fettet i den mat som du äter. Blodfläcktestet är vetenskapligt bevisat att vara lika noggrant som ett venöst blodprov för analys av fettsyror.

Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver bara applicera några få droppar blod från fingertoppen på det medföljande filterpappret. VITAS Analytical Services analyserar anonymt innehållet av 11 fettsyror i blodet med 98 % säkerhet.

Resultatet går du och jag sedan igenom via en webbsida. Där kommer du få information om omega-6:3-balansen, omega 3-innehållet, din skyddsprofil för fettsyror och annat. Studier på blodets fettsyraprofil har visat att den har en stark koppling till hälsostatus.