Hoppa till innehåll

FÖRELÄSNINGAR

MOTIVATION OCH INSPIRATION FÖR UTVECKLING AV INDIVIDER OCH GRUPPER

Föreläsningar motivation & inspiration
motivation

POWERED BY GOOD HABITS​

Är du trött på att ständigt fastna i samma mönster, på att känna dig stressad, rastlös men ändå inte komma dit du vill? Saknar du metoder för ökad motivation?

Söker du verktyg för personlig utveckling på ett hållbart sätt?

Mina föreläsningar bygger på min kunskap och erfarenhet av idrottspsykologi, teamwork, coaching och ledarskap.

Jag beskrivs som en driven, envis och öppen person. Jag älskar att inspirera och är övertygad om att förändringen alltid startar inom sig själv. Med rätt verktyg att programmera om sitt sätt att tänka och med små systematiska förbättringar får vi ett vinnande koncept.

Motivation & inspiration - några av mina föreläsningar

Jag föreläser inom ett antal olika områden. Nedan ser du vilka, vid intresse, kontakta mig för en offert så skräddarsyr jag erbjudandet efter era behov. 

Organisationskulturen och dess betydelse

Ett företag utan en trivsam kultur kan omöjligt nå samma framgångar som ett företag med som lägger energi och tankar bakom sin kultur.

Mindset och tankens kraft

Att vi kan styra känslan av kontroll, stress och glädje med hjälp av våra tankar är ett kraftfullt verktyg att utveckla. Att skapa medvetenhet kring tankar är nyckeln till förändring.

Vikten av målsättningar

En dröm är bara en dröm tills du har tidsbestämt när du ska nå den. Då blir drömmen ett mål du kan nå. Om hur du når målsättningar och hur du sätter SMARTA mål.

Gruppdynamik

Det behövs goda sociala relationer mellan människor för att det ska bli en väl fungerande och effektiv grupp. Vad påverkar oss inom gruppen?

Feedback och kommunikation

Feedback är ett sätt att hjälpa andra utvecklas och bli mer effektiva i relationer och arbetsuppgifter. Hur kommunicerar vi öppet?

Ledarskap

Ledarskapet består främst i att skapa förutsättningar för medarbetarna att öka sin självkänsla. Vilka verktyg kan vi ta hjälp av för att uppnå det?

Coaching process NÖHRA

En coachande ledare kommer med frågor istället för svar. NÖHRA är en process man kan ta hjälp av för att hjälpa en människa mot ett önskat läge.

Mobbing, diskriminering och härskartekniker

Många är inte medvetna om vilken energi de sprider och vilket negativt avtryck de kan lämna med sin attityd. Lär dig om vilka känslor och beteenden som ligger bakom.

Skräddarsydd föreläsning

En föreläsning som vi skapar tillsammans baserad på era behov och situation. Ni har behoven och jag hjälper er att hitta lösningen.

Kontakta mig idag för mer information om mina föreläsningar eller andra tjänster. Jag tittar på just dina utmaningar och behov och skräddarsyr mina tjänster så att du ska få den hjälp och nytta som du behöver. Kontakta mig idag för att boka in en föreläsning som hjälper er med verktyg, inspiration och motivation till utveckling!

MINA ERFARENHETER

Räddnings-tjänsten

Som en av de första 20 heltidskvinnorna i svensk historia är jag öppen för att föreläsa om min resa från drömmen om att bli brandman till att uppfylla mina drömmar.

Vägen från brandman till brandförman. Vilka hinder och motgångar jag fått kämpa mot på arbetsplatsen, framgångar på
arbetsplatsen, kärleken till mitt jobb.

Den inre fighten om jag var tillräckligt bra eller inte. Jag har både fantastiska upplevelser och mindre bra erfarenheter som jag kan dela. Jag är övertygad om att min resa kan hjälpa andra på sina resor. I synnerhet inom de områden där man står utanför normen. 

Smärthantering

Livet som fysiskt aktiv med två olika landslag i två olika sporter i ryggsäcken, ett fysiskt jobb och livet mer eller mindre kretsade kring att träna och vara aktiv för att sedan drabbas av en svår skada som sätter allt på sin spets. Läkare som sa att jag borde säga upp mig, att jag inte skulle kunna fortsätta med mitt drömyrke som jag jobbat hårt för.

  • Hur hanterar man smärta och ”låser den ute”?
  • Hur ser man på sig själv och det egna varumärket?

Att inte välja smärtan och identifiera sig med sin skada.

Jag kan hjälpa människor med smärta genom att ändra mindset för att få en enklare vardag. Sedan skadan har jag fött två barn, spelat flera VM och EM samt andra tävlingar i undervattensrugby. Jag är fortfarande brandman.
Jag lever med smärta men har valt att kämpa mot smärtans motorväg i kroppen.

Utmattning

Jag föreläser om stress och mina erfarenheter kring mitt beteende som jag tyckte var vinnande beteenden men som jag fick lära mig via KBT att det var rena stressbeteenden. Hur jag antog jag var onåbar för utmattning. Hur jag fick uppleva det fruktansvärda faktum att min hjärna började stänga ner. En hjärnskakning från sporten skyndade på processen och till slut mindes jag inte vad mina vänners barn hette stundvis. Jag blev stressad av att höra sirenen på brandbilen och kände hur ett enkelt beslut blev för mycket.

Jag berättar om vilken situation som blev tipping point för mig och slutade i sjukskrivning. Jag kan även berätta om min väg tillbaka och det ständiga arbetet att inte falla tillbaka. Vilka varningssignaler finns för utmattning och vad kan vi göra åt dem?

Nu vet jag att ledarskap handlar om att bygga andra och att delegera är en styrka. Har man för många bollar i luften kan man inte hantera sitt jobb eller vardag effektivt. Jag vill hjälpa andra att se signalerna i tid och sudda ut stigma kring utmattning.

Sagt av mina tidigare klienter

Kontakta mig idag för mer information om mina föreläsningar eller andra tjänster. Jag tittar på just dina utmaningar och behov och skräddarsyr mina tjänster så att du ska få den hjälp och nytta som du behöver.